Translate my post to your motherlanguage! I can't promise good translations...

maanantai 10. maaliskuuta 2014

57. Matkoja kulman taakse ja pois pimeydestä

Kello tikittää eteenpäin ja joka sanan myötä, jonka kirjoitan konseptille tunnen vapautuvani.
         Pimeydestä kehkeytyy yksinäinen säälittävä mörkö, joka kuihtuu pois kun vihdoin lopulta löydän valon
se on minun tarinani ja minun matkani pimeydestä valoon
                                   ja neljän ja puolen tunnin terapiaistunnon jälkeen hymyilen auringolle, joka tervehtii minua astuessani ulos lämpimään kevääseen.

Vastauksia kysymyksiin, joita te ette ole pahemmin kysellyt
- Kiki on minusta aivan loistavasti. Ei voisi olla paremmin, toisinaan kikillä ei oo kyllä kaikki hyvin, mutta eilen se sai kakkua ja nyt on kiki hyvin.
- koululipaston feng suihin vaaleanpunainen wunderbaum sopii täydellisesti, keventää tunnelmaa ja olen varma, että lentävät matot alkavat tuntua paljon mahdollisimmilta pienessä vaaleanpunaisessa tuoksupöllyssä. Tammi tietenkin imaisee tuoksun hyvin ja näin myös seuraava henkilö saa nauttia mielenräjäyttävästä migreenistä. Ripusta wunderbaum mieluiten oikeaan lipaston jalkaan ylösalaisin, jotta tasapaino säilyy.
- Haarukassa peitä wunderbaumilla piikit, tasapaino ja feng sui säilyy kun ruuan sijasta nuolaiset wunderbaumia.
- Muna, koska kaksi risteytynyttä eliötä loivat yhdessä epämuodostuneen yksilön, jota sitten me tyhmät aloimme kutsumaan kanaksi. Kennoa ei olisikaan, jos ei olisi munia.
- Kaikki alle 20% litkut ovat litkuja. Älä juo niitä silloin, kun haluat oikeasti tulla iloiseksi maailmasta ja tanssia lantiosi kipeäksi. Muista kuitenkin pysyä alle 20% juomissa, jos sinulla on taipumusta vilauttaa persettäsi tai muulla tavalla epäkorrektisti esitellä intiimialueitasi.

Jatkokysymyksiä on suotava esittää, koska vihreä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti